OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong DRB-HICOM Berhad (30 Mac 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong DRB-HICOM Berhad logo www.ohjob.info mac 2016
Kerja Kosong DRB-HICOM Berhad
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di DRB-HICOM Berhad seperti berikut:-

1. SENIOR EXECUTIVE, RISK MANAGEMENT
2. STEWARD CUM COORDINATOR - PD
3. CHARGEMAN CUM MAINTENANCE COORDINATOR
4. INTERNAL AUDIT EXECUTIVE / SENIOR EXECUTIVE
5. TRAINING EXEC
6. TRAINER
7. OPERATIONS MANAGER -LEARNING & DEVELOPMENT
8. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE
9. INTERNAL AUDIT MANAGER / ASSISTANT MANAGER
10. INTERNAL AUDIT SENIOR MANAGER

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Sepanjang tiga dekad yang lalu, DRB-HICOM Group telah berkembang untuk muncul sebagai salah satu enjin pertumbuhan yang penting untuk negara dengan kekuatan lebih daripada 60,000 orang.perniagaan DRB-HICOM Group merangkumi seluruh tiga sektor utama iaitu Automotif; perkhidmatan; dan Hartanah, Aset dan Pembinaan. Ini membolehkan kami untuk secara aktif mewujudkan sinergi seperti yang kita membentuk pakatan strategik dengan jenama global yang dihormati.

Pada DRB-HICOM, pelan pertumbuhan dan pengembangan kami sentiasa seiring dengan mewujudkan mobiliti dan pekerjaan untuk bakat dan pemimpin, menawarkan mereka kemungkinan unik memperoleh pengalaman kerja yang berbeza-beza di seluruh portfolio perniagaan yang pelbagai.

Sejajar dengan pengembangan kami, DRB-HICOM Group memberi peluang kepada bakat dinamik dengan ketabahan untuk menghadapi cabaran dan prestasi drive, untuk mencapai kecemerlangan dan terus maju dalam kerjaya mereka. Oleh itu, kami menjemput individu yang dinamik, untuk menjadi sebahagian daripada kepelbagaian, budaya dan matlamat bersama bersatu.

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 Mac 2016
Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong DRB-HICOM Berhad (30 Mac 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : 2016, Jawatan Kosong, Jawatan Kosong 2016, Jawatan Kosong Swasta, Jawatan Kosong Swasta 2016, Kerja Kosong, Kerja Kosong 2016, kerja kosong swasta, kerja kosong swasta 2016, Mac, Selangor, Swasta
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong DRB-HICOM Berhad (30 Mac 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top