OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong SIRIM Berhad (14 November 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong SIRIM Berhad logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong SIRIM Berhad November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di SIRIM Berhad November 2016 seperti berikut:-

1. SENIOR IT EXECUTIVE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


SIRIM adalah sebuah organisasi penyelidikan dan teknologi industri terulung di Malaysia, yang dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan Diperbadankan. Dengan lebih daripada empat puluh tahun pengalaman dan kepakaran, SIRIM telah diberi mandat sebagai jentera untuk penyelidikan dan pembangunan teknologi, dan juara kebangsaan yang berkualiti.

SIRIM sentiasa memainkan peranan penting dalam pembangunan sektor swasta di negara ini. Dengan kelebihan yang unik dalam penyelidikan dan inovasi teknologi, piawaian industri dan kualiti, SIRIM menawarkan penyelesaian khusus untuk memenuhi keperluan semua sektor industri, menjadikannya rakan teknologi yang sesuai untuk PKS. Dengan memanfaatkan kepakaran dan pengetahuan, kita memberi tumpuan kepada membangunkan teknologi baru dan penambahbaikan dalam pembuatan, teknologi dan sektor perkhidmatan bagi membolehkan perniagaan dan meningkatkan kehidupan.

produk dan perkhidmatan Malaysia bersama-sama dengan rakan industri, SIRIM telah membolehkan mencapai pengiktirafan dalam kualiti dan inovasi di seluruh dunia.

Tarikh Tutup Permohonan:- 14 November 2016
Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong SIRIM Berhad (14 November 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : 2016, Jawatan Kosong, Jawatan Kosong 2016, Jawatan Kosong Swasta, Jawatan Kosong Swasta 2016, Kerja Kosong, Kerja Kosong 2016, kerja kosong swasta, kerja kosong swasta 2016, November, Selangor, Swasta
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong SIRIM Berhad (14 November 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top