Wednesday, July 18, 2018

Jawatan Kosong DBKL - Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (30 Julai 2018)

Jawatan Kerja Kosong DBKL - Dewan Bandaraya Kuala Lumpur logo www.ohjob.info www.findkerja.com julai 2018
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. JURUTERA (AWAM) GRED J41 2. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED J41 3. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA GRED JA29 4. PENOLONG JURUUKUR GRED JA29 5. JURUTEKNIK KOMPUTER GRED FT19 6. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19

http://www.findkerja.com/2018/07/jawatan-kosong-dewan-bandaraya-kuala-lumpur-julai-2018.html

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 Julai 2018

Daripada sebuah pekan kecil Kuala Lumpur telah menjadi Ibu Kota Negara dan sebuah bandar yang terbesar di Malaysia. Bandar Raya Kuala Lumpur kini menjadi penting dan menjalankan peranan dalam pelbagai bidang termasuk perniagaan, kewangan, pentadbiran, pendidikan, agama, kebudayaan dan sukan.

Hal ehwal perbandaran Kuala Lumpur ditadbirkan oleh satu perbadanan tunggal (corporation sole), sejak 1 April 1961 iaitu Pesuruhjaya Ibu Kota yang kemudian diubah kepada Datuk Bandar Kuala Lumpur apabila Kuala Lumpur dianugerahkan taraf Bandar Raya pada 1 Februari 1972.

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong DBKL - Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (30 Julai 2018) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...