Saturday, April 23, 2011

Promote & Exchange Link

Jika anda mempunyai blog, website, facebook, myspace, friendster atau sebagainya, mari bantu mempromosi kami. Adanya kami kerana atas sokongan anda. Tanpa anda, siapalah lagi kami di sini untuk menulis artikel-artikel terbaru mengenai jawatan kosong kerajaan & swasta terkini di Malaysia. Jadi kerjasama anda amat kami tagih.nak Exchange Link? baca di bawah skali..






BANNER 180x60px
OhJobs : Info Kerja Anda




BANNER 125x125px
Oh! Jobs : Info Kerja Anda




BANNER 468x60px
OhJobs : Info Kerja Anda




BANNER 300x250px
OhJobs : Info Kerja Anda



Bagi yang nak Exchange link, sila letakkan mana-mana banner kami di blog anda terlebih dahulu,dan sila beritahu kami melalui ruangan komen@shoutbox,pihak kami akan semak dan akan meletakkan banner anda diruangan Exchange Link di sebelah kiri sidebar blog kami,banner anda mestilah bersaiz 180x60px dan akan di scaled menjadi 155x60px,perkhidmatan membuat banner untuk anda tidak disediakan,jika anda didapati membuang banner kami,secara automatik kami juga akan bertindak sebegitu juga,kami juga membuat pakej pengiklanan,jika mahu beriklan dengan kami sila KLIK SINI untuk maklumat lanjut, kami menyediakan ruangan iklan yg murah & berpatutan untuk mempromosikan blog/web anda. sekian terima kasih.

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Promote & Exchange Link Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

25 comments

Dya said...

ok, done..:)

einz said...

mane banner iklan kamo?cari xjmpe la kat blog.. huhuh..

azrinren said...

dah letak...tengok http://www.ohrakyat.org

azrinren said...

sorry lambat jawab, ok dh letak banner sayer http://www.ohrakyat.org

Che Armad said...

SUPPORT LINK EXCHANGE.... TQ... N... KEEP IT UP's...



SOURCES OF INFORMATION AND REFERENCE RELATED INTERNET -

SUMBER MAKLUMAT DAN RUJUKAN BERKAITAN INTERNET

http://che-armad.blogspot.com

i get and i share said...

dah letak iklan u kat page saya...
http://higher-lower.blogspot.com/

mohamad jusoh said...

dah letak iklann..tolong approve

http://higher-lower.blogspot.com/

mohamad jusoh said...

please approve

http://higher-lower.blogspot.com/

HambaAllah said...

jusoh.. mane banner iklan kamo?

Anonymous said...

DONE . dah add banner ohjob kat http://thegreatestmoneymaker.blog.com . nanti tulun xchange ye .tenkiu

yyin said...

http://thegreatestmoneymaker.blog.com . da add banner ohjob kat situ . tq

Azhar said...

http://www.youropportunityplace.net. Nak exchange link dgn ohjob

MaSteR said...

PATCH MALAYSIA DLM GAMES BOLA SEPERTI PES6,11,12 N PES2013

http://pes-1malaysia.blogspot.com/?ref1
http://www.pes-1malaysia.com/forum

Todayhub Glo said...

Your banner now at http://todayhub.com.
Please exchange banner.
You can get our banner at:
http://todayhub.com/sitefiles/banner/todayhubbanner180x60.rtf
Thank You.

Kerja Online said...

Dah letak iklan awak kat blog saya.. jom exchange link ngn saya..

http://careerjobon9.blogspot.com

Ameer Hamzah said...

DAH LETAK BANNER. LINKBACK http://filemtempatanterbaik.blogspot.com

Aku Dan Komputer said...

Dah letak banner blog ni kt blog saya.. ni link dia :- http://komputerdanperisian.blogspot.com/p/jom-tukar-banner.html

Sufian Haris said...

dah letak banner panjang oooooooo...
semak di http://bloggertraffichelper.blogspot.com/
PS : BANTU RAKAN2 BLOGGER LAIN NAIKKAN TRAFFIC. AJAK MEREKA TINGGALKAN LINK KAT http://bloggertraffichelper.blogspot.com/

nazreen wai said...

bloglist bole..Blogaul network

JAWATAN KOSONG said...

Ok bos..

qayra qaleesya said...

Assalammualaikum & Salam 1 Malaysia...
<Kekosongan Jawatan untuk kontrak/tetap bg pembantu arkitek (J29), Pegawai Undang-Undang (L48) & Ketua Komunikasi Korporat (S44). Bg calon yg berkelayakan dan berminat boleh layari link seperi yang tertera di bawah ini;

http://www.pkb.gov.my/wp-content/uploads/Iklan_Jawatan_Kosong_Terkini.pdf

Tarikh Tutup : 6 JUN 2014

rich said...

Assalam,banner anda saya dah letak di blog saya
Usahawan Prepaid

Boleh hubungi saya di email
krectech@gmail.com

T.Q

rich said...

Assalam banner anda saya dah letak...
Boleh hubungi saya di
krectech@gmail.com


Usahawan Prepaid

OhTravel said...

salam... saya dah letak banner. boleh hubungi saya di crew.ohtravel@gmail.com.

Pakej Percutian Murah

Jawatan Kerja Kosong Kerajaan & Swasta Terkini 2016 said...

Saya nak exchange link. Boleh?

Loading...

loading...