OhJobs, Jawatan Kosong 2016, Kerja Kosong 2016, Jawatan Kosong Kerajaan 2016, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2016, Iklan Jawatan Kosong 2016, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2016, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN) (Terbuka)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...
Jawatan Kerja Kosong Jabatan Latihan Khidmat Negara
Kerja Kosong Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN)
Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN), Kementerian Pertahanan Malaysia mempelawa warganegara Malaysia untuk mengisi lantikan yang ditawarkan di Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN), Kementerian Pertahanan Malaysia bagi permohonan jawatan.

1. Jurulatih/Penyelaras
2. Timbalan Komandan Latihan Gred N41
3. Pembantu Hal Ehwal Islam Gred S17
4. Pembantu Kesatria S17
5. Penolong Pegawai Kesatria S27

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN DAN PERMOHONAN ONLINE

Tarikh Tutup Permohonan:- Terbuka
loading...

Rahsia Temuduga
Musuh Penyakit Kronik

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* (URGENT) Pekerja Di Rumah Diperlukan (Klik Sini)
* rakandana.com : Rakan Pemulihan Kewangan Anda ! (Klik Sini)
* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
20 Komen untuk "Jawatan Kosong Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN) (Terbuka)"

jawatan kosong untk penolong pegawai perubatan ada tak di plkn?email me please kalau ada beberapa info vanilalurf@yahoo.com.my LINA

Jawatan kosong jururawat ade xde x..?klw ade emailsaya aiza_manje@yahoo.com.my

Saya shahizwan bin sapar dari johor.. kalau ada jawatan kosong mane2 penolong kanan n bawahan mitak sagat2 jase phak JLKN bagi peluang untuk saya...
Ni gmail saya: shahizwan658@yahoo.com
No hp: 0136690037

aku nak kerja sbagai perdana menteri(malaysia sahaja) . kalau da mai habaq kay aku

nak mohon jawatan jurulatih..

saya nak mohon jawatan jurulatih kem

Saya SITI ATIKAH BINTI MOHD SHERUJI . . dari kuching sarawak .. Kalau ada kosong jurulatih PLKN dekat mana2 . . Mohon pihak JLKN bagi peluang untuk saya . . Ini number phone saya 0146925453 @ 0168776463

Saya LEE KAH LING ,dari Sibu,bekas pelatih plkn....saya ingin memohon pihak plkn tolong saya memperhatian tentang jawatan kosong plkn jurulatih fizikal... Mohon pihak JLKN bagi peluang utk saya...
email:yuhwa@hotmail.com
tel no:0146827235

Saya louise from Sibu
kalau ada jawatan kosong plkn jurulatih sila hubungi saya 0165897542

Asalamualaikum..saya zainuddin bin pon berasal dari kuching sarawak..saya anggota TDM dn akan bersara pada april 2015..ingin menjadi jurulatih PLKN sama ada tetap atau pun semantara..mohon pihak yang berkenaan dapat membantu saya dan memberi peluang kepada saya untuk menjadi jurulatih PLKN...nombor telipon saya 0194872362

Asalamualaikum..saya zainuddin bin pon berasal dari kuching sarawak..ingin menjadi jurulatih PLKN..mohon pihak berkenaan dapat membantu saya...nombor telipon 0194872362

Asalamualaikum..saya zainuddin bin pon berasal dari kuching sarawak..ingin menjadi jurulatih PLKN..mohon pihak berkenaan dapat membantu saya...nombor telipon 0194872362

Mun ada kosong mdh kt kmk juak..kmk pn mok juak jadi jurulatih PLKN...0194872362 ZAINUDDIN

Salam..jika ade kekosongan jawatan jurulatih utk JLKN please contact sye 0148484159..email HIDAYUMOHAMAD4@GMAIL.COM...atau sebarang jawatan kosong .

Salam...saya ingin mencari kerja..please bagi peluang kalau ade jawatan kosong utk jurulatih PLKN..atau ape2 kerja d pkln..kalau boleh di area tawau sabah..
Email Hidayumohamad4@gmail.com
Tel 0148484159
Nurul hidayu bt mohamad

Saya bekas Jurulatih PLKN Modul Fizikal di kedah. Menamatkan perkhidmatan pd akhir kump 3 tahun 2008. Saya ingin mengisi kekosong bahagian pentadbiran jikalau ada di kem sekitar ipoh,perak. Besar hati saya jika pihak Jab.Khidmat Negara hubungi saya segera. no.tele 011 39575456

program PLKN akan ditangguh untuk penjimatan rm400juta & mengkaji semula program plkn, perutusan daripada PM--> BH online.. sekian..

sy mazziatul najehah dr sarawak , sy ingin mmhon jwatan jika ada kkosongan d sarawak. kebetulan sy sedang mncari kerja.
No tel 0194825572
Email mnajehah@yahoo.com

Back To Top