OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Majlis Daerah Bera (MDBera) (20 Januari 2015)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong Majlis Daerah Bera (MDBera) logo www.ohjob.info januari 2015
Kerja Kosong Majlis Daerah Bera (MDBera)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Bera (MDBera) seperti berikut:-

1. Pegawai Tadbir N41
2. Pembantu Operasi N11

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN

MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN
PERINGATAN KEPADA PEMOHON-PEMOHON

1. Isi satu borang permohonan untuk satu jawatan sahaja dan jika permohonan lebih daripada satu jawatan hendaklah dibuat dalam borang yang berasingan. Satu salinan tiap-tiap sijil hendaklah dikembarkan bersama.

2. Satu Akuan penerimaan permohonan akan dihantar dan pemohon-pemohon yang dipilih untuk ditemu duga akan diberitahu kemudian.

3. Pemohon-pemohon hendaklah mengisi tarikh permohonannya dan nama jawatan yang dipohon ditempat yang disediakan dimuka 3 serta nama dan alamat dimuka 4.

4. Permohonan dari pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat hendaklah dihantar melalui Ketua Jabatan mengikut Perintah Am Bab A 21.

5. Borang ini hendaklah ditulis dengan tulisan sendiri.

6. Pemohon hendaklah mengemukakan salinan mykad yang telah disahkan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 20 Januari 2015
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Majlis Daerah Bera (MDBera) (20 Januari 2015)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top