OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Pengambilan Jawatan Inspektor PDRM Dikalangan Kor Suksis (23 Januari 2015)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...


Pengambilan Jawatan Inspektor PDRM Dikalangan Kor Suksis Januari 2015. Jabatan Pencegahan Jenayah dan Keselamatan Komuniti (Bahagian Koordinasi Sumber Sokongan) bersama Unit Pengambilan PDRM akan mengadakan pengambilan khas di kalangan Inspektor Kor SUKSIS yang telah ditauliahkan.

Inspektor Kor SUKSIS yang telah ditauliahkan adalah digalakkan untuk memohon jawatan Inspektor PDRM dengan menghubungi Pejabat Kor SUKSIS di semua universiti.

Tarikh Tutup Permohonan:- 23 Januari 2015
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Pengambilan Jawatan Inspektor PDRM Dikalangan Kor Suksis (23 Januari 2015)"
Back To Top