Monday, February 2, 2015

Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Sembilan (06 Februari 2015)

Jawatan Kerja Kosong Kerajaan Negeri Sembilan logo www.ohjob.info februari 2015
Kerja Kosong Kerajaan Negeri Sembilan
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kerajaan Negeri Sembilan seperti berikut:-

1. Juruteknik Komputer FT17
2. Pemandu Kenderaan H11

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Sistem Permohonan Jawatan Online berfungsi menerima dan memproses permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan di Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan Darul Khusus. Permohonan melalui sistem ini hanya melibatkan jawatan-jawatan terpilih sahaja di mana urusan pengambilannya dibuat oleh Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM), Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS). Melalui sistem ini, semua urusan permohonan jawatan dibuat sepenuhnya secara online dan pemohon dimestikan mendaftar sebagai pengguna sistem sebelum memohon jawatan yang diiklankan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 06 Februari 2015

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Kerajaan Negeri Sembilan (06 Februari 2015) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...