Friday, September 11, 2015

Jawatan Kosong Cruise Tasik Putrajaya (CTP) (30 September 2015)

Jawatan Kerja Kosong Cruise Tasik Putrajaya (CTP) logo www.ohjob.info september 2015
Kerja Kosong Cruise Tasik Putrajaya (CTP)
Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Cruise Tasik Putrajaya (CTP) seperti berikut:-

1. PENGAWAL KESELAMATAN
2. PEMBANTU JURUTEKNIK

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon
Bagi memenuhi aspirasi untuk menjadi produk pelancongan yang terbaik di Putrajaya, Marina Putrajaya Sdn. Bhd.(Anak Syarikat Perbadanan Putrajaya (PPj) yang menguruskan Cruise  Tasik Putrajaya, Marina Putrajaya dan Lake Recreation Center), sedang mencari calon-calon yang kreatif dan berinovasi untuk mengisi kekosongan jawatan dengan syarat dan kelayakan.

Sekiranya anda memiliki kriteria-kriteria yang kami cari dan bersedia untuk bekerja dengan penuh dedikasi ke arah merealisasikan aspirasi kami,sila hantarkan resumeanda ke hr@cruisetasikputrajaya.com dengan menyatakan jawatan yang dipohon di bahagian subjek e-mel atau boleh hubungi Cik Izzatuldi talian 03-88810832 ext 111. Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 September 2015

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Cruise Tasik Putrajaya (CTP) (30 September 2015) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...