Tuesday, September 22, 2015

Jawatan Kosong Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) (17 Oktober 2015)

Jawatan Kerja Kosong Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) logo www.ohjob.info oktober 2015
Kerja Kosong Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) seperti berikut:-

1. Site Coordinator
2. Senior Manager, Human Resource & Administration
3. Senior Executive, IT
4. Executive Trainee Programme

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER ) meliputi negeri-negeri Kelantan, Terengganu dan Pahang , serta daerah Mersing di Johor.

Dengan kawasan seluas lebih 66,000 km persegi, ECER meliputi lebih separuh daripada Semenanjung Malaysia. Penduduk ECER kira-kira 3.9 juta mewakili 14.5% daripada jumlah penduduk di Malaysia.

Satu Pelan Induk sudah dibangunkan dan akan menjadi asas untuk memacu pembangunan di rantau ini dalam tempoh 12 tahun akan datang di mana ia akan berubah menjadi destinasi utama pelancongan antarabangsa dan tempatan, pengeksport berasaskan sumber dan pembuatan, pusat perdagangan yang pesat, dan infrastruktur dan hab logistik.

Pelan Induk ini juga butir-butir langkah-langkah untuk membasmi kemiskinan dan meningkatkan pendapatan dan pengagihan secara mampan bagi ECER.

Tarikh Tutup Permohonan:- 17 Oktober 2015

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) (17 Oktober 2015) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...