Wednesday, November 11, 2015

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Rajang (25 November 2015)

Jawatan Kerja Kosong Lembaga Pelabuhan Rajang logo www.ohjob.info november 2015
Kerja Kosong Lembaga Pelabuhan Rajang
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Pelabuhan Rajang seperti berikut:-

1. Pegawai Keselamatan KP41

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN

MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN
Pegawai-pegawai yang memasuki perkhidmatan-perkhidmatan di atas adalah tertakluk kepada syarat-syarat skim perkhidmatan berkenaan yang sedang berkuatkuasa serta pindaan-pindaan yang dibuat ke atasnya dari semasa ke semasa.
Borang permohonan boleh didapati dari pejabat Lembaga Pelabuhan Rajang, Sibu dan Sarikei atau di laman web rasmi LPR di www.rajangport.gov.my. Borang yang telah lengkap diisi dalam satu salinan hendaklah dikembalikan kepada Pengurus Besar, Lembaga Pelabuhan Rajang, 96000 Sibu selewat-lewatnya pada atau sebelum 25 November 2015. Sila sertakan sesalinan sijil kelayakan yang berkaitan dan sekeping gambar berukuran passport. Hanya permohonan yang layak sahaja akan disenarai pendek. Sekiranya pemohon tidak dihubungi dalam masa tiga (3) bulan dari tarikh tutup, maka permohonan tersebut dianggap tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan:- 25 November 2015

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Rajang (25 November 2015) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...