Sunday, December 20, 2015

Jawatan Kosong Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan (31 Disember 2015)

Jawatan Kerja Kosong Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan logo www.ohjob.info disember 2015
Kerja Kosong Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan seperti berikut:-

1. Pegawai Penerangan (Perhubungan Awam) S44
2. Pembantu Tadbir (Kewangan) W17

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Sistem Permohonan Jawatan Online berfungsi menerima dan memproses permohonan bagi mengisi kekosongan jawatan di Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan Darul Khusus. Permohonan melalui sistem ini hanya melibatkan jawatan-jawatan terpilih sahaja di mana urusan pengambilannya dibuat oleh Bahagian Pengurusan Sumber Manusia (BPSM), Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan (SUKNS). Melalui sistem ini, semua urusan permohonan jawatan dibuat sepenuhnya secara online dan pemohon dimestikan mendaftar sebagai pengguna sistem sebelum memohon jawatan yang diiklankan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Disember 2015

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Pentadbiran Kerajaan Negeri Sembilan (31 Disember 2015) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...