Tuesday, February 23, 2016

Jawatan Kosong Institut Jantung Negara (IJN) (29 Februari 2016)

Jawatan Kerja Kosong Institut Jantung Negara (IJN) logo www.ohjob.info februari 2016
Kerja Kosong Institut Jantung Negara (IJN)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Jantung Negara (IJN) seperti berikut:-

1. CLERK
2. CARDIAC ANGIORAPHER (TRAINEE)
3. ASSISTANT, PROCUREMENT & MATERIALS MANAGEMENT

IJN ditubuhkan pada 1 Ogos 1992 sebagai sebuah institusi pakar jantung komited untuk menyampaikan standard maju dalam perubatan kardiovaskular dan torasik untuk dewasa dan pesakit jantung pediatrik. Sebelum ini institut itu telah menjadi sebahagian daripada Hospital Besar Kuala Lumpur. Sejak Penubuhan institut, IJN telah dirawat lebih satu juta pesakit dan mendapat pengiktirafan sebagai salah satu Cardiovascular terkemuka dan Pusat Kesihatan Thoracic di rantau ini.

Hari ini IJN menyediakan pelbagai perkhidmatan jantung. Institut ini juga menempatkan beberapa berkaitan klinik rawatan jantung. Institut ini dikendalikan oleh pasukan yang berpengalaman dan komited pakar kardiologi, pakar bedah, ahli anestesiologi, paramedik dan kakitangan sokongan klinikal. Kakitangan perubatan disokong sepenuhnya oleh teknologi moden membolehkan IJN untuk merawat kes yang paling rumit. Untuk memastikan IJN terus menjadi institusi jantung terkemuka di rantau ini terdapat beberapa berterusan skim latihan sokongan dan satu siri aktiviti-aktiviti penyelidikan dan pembangunan. Terdapat juga kerjasama dengan pertubuhan perubatan antarabangsa yang terkemuka seperti Hospital Papworth UK dan Herz-und di Jerman, membolehkan IJN untuk memperkenalkan teknik klinikal moden.

Tarikh Tutup Permohonan:- 29 Februari 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Institut Jantung Negara (IJN) (29 Februari 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...