Sunday, February 28, 2016

Jawatan Kosong Terkini RISDA (27 Mac 2016)

Jawatan Kerja Kosong Terkini RISDA logo www.ohjob.indo mac 2016
Kerja Kosong Terkini RISDA
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) seperti berikut:-

1. PENYELIA TAPAK
2. JURUTERA

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

RISDA BINA SDN. BHD. (RISDA BINA) telah ditubuhkan pada 26 Ogos 1993 sebagai syarikat pemaju hartanah.   RISDA BINA adalah syarikat milikan RISDA (SMR) sepenuhnya yang mempunyai modal berbayar sebanyak RM2,020,000 dan Modal diizin sebanyak RM5,000,000.

Objektif utama penubuhan RISDA BINA adalah sebagai SMR yang bertanggungjawab untuk mengenal pasti tanah tanah RISDA yang berpotensi untuk dibangunkan secara komersil dan juga hartanah lain yang berpotensi.

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Mac 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Terkini RISDA (27 Mac 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...