Thursday, February 25, 2016

Jawatan Kosong Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) (13 Mac 2016)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) logo www.ohjob.info mac 2016
Kerja Kosong Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) seperti berikut:-

1. Academic Fellow
2. Penolong Profesor
3. Profesor Madya
4. Juruteknik Komputer FT 17
5. Pembantu Perpustakaan S17

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia menerima Perintah Penubuhan dari baginda, Raja, Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah ibni Al-Marhum Sultan Abu Bakar Riayatuddin al-Muadzam Shah, selepas nota diplomatik dan rakan penajaan telah ditukar antara kerajaan Malaysia dan Bangladesh, Mesir, Libya, Maldives, Pakistan, Arab Saudi, Turki dan Pertubuhan Persidangan Islam (OIC).

universiti ini telah ditubuhkan dan diperbadankan mengikut Akta Syarikat (1965) pada Mei 10, 1982 di mana thr Perlembagaan Pertubuhan dan Tataurusan Pertubuhan diterima sebagai perlembagaan Universiti dan nama "Universiti Islam Antarabangsa Malaysia" ditubuhkan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 13 Mac 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) (13 Mac 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...