OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong KPJ Puteri Specialist Hospital (31 April 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong KPJ Puteri Specialist Hospital logo www.ohjob.info april 2016
Kerja Kosong KPJ Puteri Specialist Hospital
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di KPJ Puteri Specialist Hospital seperti berikut:-

1. MIDWIFE OR COMMUNITY NURSE
2. STATE REGISTERED NURSE
3. MEDICAL OFFICER
4. GENERAL CLERK

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Puteri Specialist Hospital (Johor) Sdn Bhd (PSH) yang sebelum ini dikenali sebagai Pusat Perubatan (Johor) Sdn Bhd. Ia telah beroperasi sejak 1 Jun 1986 dan telah diambil alih oleh Johor Corporation pada 1 Mac 1993. PSH adalah anak syarikat KPJ Healthcare Berhad (KPHB), kumpulan terbesar pembekal penjagaan kesihatan swasta di Malaysia. Kami diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Kesihatan (MSQH) pada 27/03/2013.

Terletak di lokasi strategik di kawasan Larkin, PSH adalah kira-kira 2 minit memandu dari Terminal Bas Larkin Central dan 10 minit dari pusat bandar utama. Ia juga mudah diakses dari Lapangan Terbang Antarabangsa Senai, Terminal Feri Antarabangsa Stulang dan negara jiran, Singapura.

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 April 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong KPJ Puteri Specialist Hospital (31 April 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top