OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Malaysia Airlines Berhad (10 April 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong Malaysia Airlines Berhad logo www.ohjob.info april 2016
Kerja Kosong Malaysia Airlines Berhad
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Malaysia Airlines Berhad seperti berikut:-

1. Senior Executive, Info Security Awareness & Certification
2. Assistant Manager, Info Security Policy & Standards
3. Assistant Manager, Business Intelligence Insights
4. Membership Manager
5. Station Head Sabah
6. Associate Counsel
7. Manager, Distribution Support
8. Project Manager, IT Portfolio Management
9. Executive, Finance
10. Assistant Manager / Manager - Internal Audit

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Malaysia Airlines merupakan syarikat penerbangan negara Malaysia dan salah satu yang terbesar di Asia, yang disediakan untuk 40,000 tetamu pada 330 penerbangan ke lebih 50 destinasi setiap hari.

Malaysia Airlines mengendalikan penerbangan dari pangkalannya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur, dan menawarkan sambungan yang besar di seluruh dunia; termasuk oneworld® hab.

Malaysia Airlines sebahagian daripada oneworld®, yang membawa bersama-sama 15 nama-nama terbesar dan terbaik di dunia dalam industri penerbangan dan 30 syarikat penerbangan affiliate yang disediakan untuk lebih daripada 10,000 pelepasan setiap hari. Melalui perikatan global ini Malaysia Airlines menawarkan sambungan yang terbaik dengan perjalanan yang lancar kepada hampir 900 destinasi di 150 buah negara dan akses kepada lebih 550 lounge lapangan terbang di seluruh dunia.

Setiap hari setiap ahli organisasi kami menyumbang ke arah matlamat yang sama - untuk membantu mewujudkan Malaysia yang lebih selamat dan lebih bersih. Anda juga boleh membuat sumbangan positif kepada negara kita kesejahteraan dengan menyertai kami. Indah Water, syarikat pembetungan nasional anda, adalah bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan sistem pembetungan yang moden dan efisien. Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami, kami kini beroperasi dan mengekalkan lebih daripada 5,500 loji rawatan kumbahan dan lebih 7,800 km paip pembetung. Tetapi ada lagi yang perlu dilakukan, seperti membina infrastruktur pembetungan baru untuk memenuhi pertumbuhan pesat negara.

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 April 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Malaysia Airlines Berhad (10 April 2016)"
Back To Top