Sunday, March 6, 2016

Jawatan Kosong SIRIM Berhad (15 Mac 2016)

Jawatan Kerja Kosong SIRIM Berhad logo www.ohjob.info mac 2016
Kerja Kosong SIRIM Berhad
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di SIRIM Berhad seperti berikut:-


1. SENIOR EXECUTIVE


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
SIRIM STS Sdn Bhd (dahulu dikenali sebagai SIRIM Training Services Sdn Bhd) adalah pusat sumber sehenti utama bagi perkhidmatan yang berkaitan dengan pembangunan Standard Malaysia (MS) dan Standard Industri SIRIM, berfungsi sebagai titik inkuiri nasional mengenai halangan teknikal kepada perdagangan, menyokong penyebaran ilmu dalam bidang teknikal melalui Perpustakaan teknikal, dan menaik taraf modal insan industri tempatan melalui latihan. SIRIM STS bercita-cita untuk membantu organisasi dalam melaksanakan budaya perniagaan yang sangat baik dengan mengaitkan kualiti, teknologi dan amalan terbaik dalam kerja harian mereka.

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Mac 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong SIRIM Berhad (15 Mac 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...