Friday, March 18, 2016

Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) (16 April 2016)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) logo www.ohjob.info april 2016
Kerja Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) seperti berikut:-

1. PEMBANTU TADBIR


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


2. PENSYARAH

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
Ditubuhkan pada tahun 1997 UNIRAZAK adalah salah satu universiti swasta pertama di Malaysia. Dinamakan selepas Perdana Menteri Kedua Malaysia, Tun Abdul Razak bin Hussein Al-Haj, UNIRAZAK didedikasikan untuk berada di barisan hadapan dalam pengajaran dan penyelidikan inovatif. Ia menandakan dirinya sebagai sebuah institusi pengajian tinggi terkemuka dalam menyediakan pendidikan berkualiti dan lulus kerja bersedia pemimpin perniagaan berdaya usaha. UNIRAZAK adalah unik dengan memberi tumpuan kepada pembangunan modal insan di dalam bidang kepakaran bernilai tinggi dalam ekonomi mengubah. Jika anda seorang ahli profesional berkelayakan yang berdedikasi untuk membantu memupuk pemimpin keusahawanan Malaysia esok, datang dan menyertai kami.

Tarikh Tutup Permohonan:- 16 April 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) (16 April 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...