Tuesday, May 17, 2016

Jawatan Kosong CIMB Group (15 Jun 2016)

Jawatan Kerja Kosong CIMB Group logo www.ohjob.info jun 2016
Kerja Kosong CIMB Group
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di CIMB Group seperti berikut:-


1. PREFERRED CUSTOMER SERVICE


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


2. PRIVATE BANKING ASSOCIATE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


3. MARKTING EXECUTIVE - HIRE PURCHASE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
CIMB Group merupakan penyedia perkhidmatan kewangan kedua terbesar di Malaysia dan satu daripada kumpulan perbankan universal terkemuka ASEAN. Ia menawarkan perbankan pengguna, perbankan pelaburan, perbankan Islam, pengurusan aset dan produk dan perkhidmatan insurans. Yang beribu pejabat di Kuala Lumpur, Kumpulan kini hadir di lapan daripada 10 negara ASEAN (Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand, Kemboja, Brunei, Vietnam dan Myanmar). Beyond ASEAN, Kumpulan mempunyai pasaran di China, Hong Kong, Bahrain, India, Sri Lanka, Australia, Taiwan, Korea, Amerika Syarikat dan UK.

Di CIMB Group kami percaya pandangan jauh adalah kunci kepada potensi membuka kunci. Seperti yang kita melanjutkan ke dalam perbankan universal untuk merangkumi semua bidang perkhidmatan kewangan, kami mencari individu yang dahagakan cabaran, latar belakang pendidikan yang baik dan kemampuan yang luar biasa. Well bulat, orang multi berdisiplin dengan kecerdasan yang tinggi, tenaga dan integriti adalah dialu-alukan untuk menjadi sebahagian daripada pemikiran ke hadapan ini dan organisasi bergerak pantas.

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Jun 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong CIMB Group (15 Jun 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...