OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong CIMB Group (15 Jun 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong CIMB Group logo www.ohjob.info jun 2016
Kerja Kosong CIMB Group
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di CIMB Group seperti berikut:-


1. PREFERRED CUSTOMER SERVICE


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


2. PRIVATE BANKING ASSOCIATE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


3. MARKTING EXECUTIVE - HIRE PURCHASE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
CIMB Group merupakan penyedia perkhidmatan kewangan kedua terbesar di Malaysia dan satu daripada kumpulan perbankan universal terkemuka ASEAN. Ia menawarkan perbankan pengguna, perbankan pelaburan, perbankan Islam, pengurusan aset dan produk dan perkhidmatan insurans. Yang beribu pejabat di Kuala Lumpur, Kumpulan kini hadir di lapan daripada 10 negara ASEAN (Malaysia, Indonesia, Singapura, Thailand, Kemboja, Brunei, Vietnam dan Myanmar). Beyond ASEAN, Kumpulan mempunyai pasaran di China, Hong Kong, Bahrain, India, Sri Lanka, Australia, Taiwan, Korea, Amerika Syarikat dan UK.

Di CIMB Group kami percaya pandangan jauh adalah kunci kepada potensi membuka kunci. Seperti yang kita melanjutkan ke dalam perbankan universal untuk merangkumi semua bidang perkhidmatan kewangan, kami mencari individu yang dahagakan cabaran, latar belakang pendidikan yang baik dan kemampuan yang luar biasa. Well bulat, orang multi berdisiplin dengan kecerdasan yang tinggi, tenaga dan integriti adalah dialu-alukan untuk menjadi sebahagian daripada pemikiran ke hadapan ini dan organisasi bergerak pantas.

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 Jun 2016
Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong CIMB Group (15 Jun 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : 2016, Jawatan Kosong, Jawatan Kosong 2016, Jawatan Kosong Swasta, Jawatan Kosong Swasta 2016, Jun, Kerja Kosong, Kerja Kosong 2016, kerja kosong swasta, kerja kosong swasta 2016, Kuala Lumpur, Swasta
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong CIMB Group (15 Jun 2016)"
Back To Top