Tuesday, May 17, 2016

Jawatan Kosong Kolej FELCRA Berhad (31 Mei 2016)

Jawatan Kerja Kosong Kolej FELCRA Berhad logo www.ohjob.info mei 2016
Kerja Kosong Kolej FELCRA Berhad 
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Kolej FELCRA Berhad seperti berikut:-

1. KETUA EKSEKUTIF KOLEJ FELCRA BAND 7/KE3


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon
Penyatuan Tanah Persekutuan dan Lembaga Pemulihan (FELCRA) telah ditubuhkan pada tahun 1966. Matlamat utamanya adalah untuk membangunkan sektor luar bandar dengan membantu masyarakat untuk mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti ekonomi negara, sekali gus meningkatkan taraf hidup mereka.

Sejak September 1, 1997, FELCRA dikenali sebagai FELCRA Berhad kerana pengkorporatan itu. Ia bukan lagi sebuah Badan Berkanun tetapi mempunyai menjadi Kerajaan sepenuhnya milik company.With perubahan entiti korporatnya, FELCRA kini mampu untuk meneroka peluang-peluang perniagaan baru, selaras dengan aspirasi pembangunan negara.

Borang permohonan boleh diperoleh menerusi laman web www.felcra.com.my atau datang terus ke Wisma FELCRA Berhad, Aras 4, Bahagian Sumber Manusia. Sila hantarkan permohonan lengkap bersama-sama gambar berukuran pasport serta salinan sijil-sijil berkaitan ke alamat berikut:-

Ketua Pegawai Eksekutif
Ibu Pejabat FELCRA Berhad
Wisma FELCRA, Lot PT 4780,
Jalan Rejang, Setapak Jaya,
Peti Surat 12254, 50772 Kuala Lumpur.

(u.p:- Bahagian Sumber Manusia)

(Sila tulis nama jawatan yang dipohon pada sebelah kiri sampul surat)

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Mei 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Kolej FELCRA Berhad (31 Mei 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...