OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (PERODUA) (31 Mei 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (PERODUA) logo www.ohjob.info mei 2016
Kerja Kosong Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (PERODUA)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (PERODUA) seperti berikut:-

1. Imam - Masjid Perodua
2. Bilal Masjid Perodua
3. Siak Masjid Perodua
4. Mekanik/ Pembantu Mekanik/ Perantis Mekanik
5. Technical Assistant - Technical Service
6. Parts Sales Coordinator
7. Technical Assistant (Contract) - Publication Department
8. Operator Kontrak

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN Dan permohonan online

Perodua, singkatan Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (dalam bahasa Inggeris, Second Automobile Limited Corporation) adalah pengeluar kereta Malaysia yang kedua selepas Proton. Ia telah ditubuhkan pada tahun 1993 dan melancarkan kereta pertama mereka, Perodua Kancil pada akhir 1994.

Perodua terutama menghasilkan kereta kecil padat dan oleh itu sebenarnya tidak bersaing dengan Proton untuk pasaran khusus yang sama. Di United Kingdom kereta mereka yang dijual oleh peniaga Proton yang ingin menarik pelanggan mencari alternatif yang lebih kecil dan lebih murah untuk pelbagai Proton. Selain daripada UK dan Singapura, Perodua juga mengeksport kereta mereka ke Mauritius, Brunei, Sri Lanka, Cyprus, Malta, Mesir, Lebanon, Qatar, Arab Saudi, Syria, dan Fiji dalam bilangan yang kecil oleh peniaga tempatan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Mei 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Perusahaan Otomobil Kedua Berhad (PERODUA) (31 Mei 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top