Monday, May 9, 2016

Jawatan Kosong Tabung Haji Properties (TH) (04 Jun 2016)

Jawatan Kerja Kosong Tabung Haji Properties (TH) logo www.ohjob.info jun 2016
Kerja Kosong Tabung Haji Properties (TH)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Tabung Haji Properties (TH) seperti berikut:-

1. CLERK OF WORK


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
TH Properties adalah sebuah hartanah bersepadu, pembangunan projek dan pengurusan aset dan kemudahan kumpulan. Memanfaatkan pengalaman dan kepakaran yang terbukti teknikal dan komersial, Kumpulan memberi tumpuan kepada empat bidang perniagaan, iaitu pembangunan hartanah, pembinaan, pengurusan projek dan Fasiliti pengurusan.

Dimiliki sepenuhnya oleh Lembaga Tabung Haji (TH) Lembaga Tabung Haji itu), Kumpulan telah diwujudkan berikutan penggabungan pembangunan hartanah dan pembinaan senjata TH.

pembangunan hartanah tandatangan Kumpulan adalah 5119 ekar Bandar Enstek yang terletak berdekatan dengan Lapangan Terbang Antarabangsa KL. Dengan lebih daripada 1,784 rumah membina dan menyampaikan, Bandar Enstek kini merupakan masyarakat yang maju. organisasi dan syarikat-syarikat tempatan dan antarabangsa telah memilih untuk membina kemudahan mereka di Bandar Enstek.

Kumpulan juga telah menyiapkan projek-projek bangunan dan infrastruktur yang melebihi RM1 bilion. Baru-baru ini, Kumpulan telah berkembang ke dalam sektor pengurusan aset dan kemudahan tetamu, dan dalam masa dua tahun, menguruskan kira-kira 4 juta kaki. Kaki. Ruang pejabat.

Tarikh Tutup Permohonan:- 04 Jun 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Tabung Haji Properties (TH) (04 Jun 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...