Wednesday, May 11, 2016

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) (27 Mei 2016)

Jawatan Kosong Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) logo www.ohjob.info mei 2016
Kerja Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) seperti berikut:-

1. Researcher


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon
Proses Pusat Kejuruteraan Systems (PROSPECT) adalah sebuah pusat kecemerlangan dalam Fakulti Kejuruteraan Kimia, Universiti Teknologi Malaysia. PROSPECT pakar dalam aspek perancangan, reka bentuk dan penciptaan proses mampan dan inovatif dan rantaian bekalan produk serta operasi yang optimum dan cekap sistem proses. Lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam Process Systems Engineering (PSE) R & D, pembangunan produk perisian, perkhidmatan perundingan dan latihan telah meletakkan PROSPECT sebagai salah satu pusat PSE utama kecemerlangan di rantau ini yang mempunyai kepakaran dalam proses dan produk reka bentuk dan pembangunan dengan penekanan pemuliharaan sumber asli; khususnya, bahan-bahan, tenaga dan air.

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Mei 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) (27 Mei 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...