Wednesday, June 29, 2016

Jawatan Kosong Agro bank (10 Julai 2016)

Jawatan Kerja Kosong Agro bank logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Agro bank
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Agro bank seperti berikut:-

1. Unit Head, Delivery Channel (IT Development)
2. Unit Head, Operation & Method (IT Security)
3. Executive, Credit Rating / Modeling
4. Executive, Server (IT Maintenance)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Agrobank, misi kami adalah untuk menyediakan pelbagai menyeluruh perkhidmatan kewangan dan kemudahan perbankan dengan memberi tumpuan kepada sector.We pertanian mendedikasikan keutamaan kami untuk keperluan pelanggan kami dengan menyediakan produk dan perkhidmatan yang menarik seperti aktiviti simpanan, perkhidmatan perbankan, takaful , pembiayaan dan khidmat nasihat.

Agrobank merupakan kesinambungan daripada bekas Bank Pertanian Malaysia yang mempunyai 40 tahun pengalaman dalam perbankan pertanian dan rekod yang cemerlang dalam membentuk dan membangunkan usahawan yang berjaya. Dengan rangkaian yang luas cawangan di seluruh Malaysia, kami yakin dapat memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua.

Agrobank adalah sebuah Bank milik Kerajaan di bawah Menteri Kewangan Diperbadankan (MFI). pembiayaan bank sektor pertanian adalah didorong oleh dasar yang ditetapkan oleh Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani (MOA). Agrobank hari ini beroperasi melalui 190 cawangan di seluruh Malaysia, dan mempunyai lebih 3,400 pekerja.

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 Julai 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Agro bank (10 Julai 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...