OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Bank Rakyat (30 Jun 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong Bank Rakyat logo www.ohjob.info jun 2016
Kerja Kosong Bank Rakyat
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Rakyat seperti berikut:-


1. Sales Executive (selatan)


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


2. Sales Executive (centre)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Bank Rakyat, kami percaya bahawa transformasi Bank daripada sistem perbankan konvensional kepada sistem perbankan berlandaskan Syariah adalah apa yang mendorong kita untuk menjadi salah satu bank koperasi Islam terbesar di Malaysia. Ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948, Bank Rakyat telah membolehkan untuk merakam aset berjumlah RM79.21 bilion serta sebelum cukai dan keuntungan sebelum zakat sebanyak RM2.11 bilion pada akhir tahun 2012.

Bertindak sebagai perintis dalam industri perbankan koperasi Islam, Bank Rakyat terus melanjutkan barisan produk seperti i-Aslah (pembiayaan peribadi), al-Manzili (pembiayaan rumah), al-Falah (pembiayaan pendidikan), AITAB (pembiayaan kereta) dan Ar -Rahnu (pajak gadai) dan juga berkhidmat kemudahan pelanggan yang lebih baik untuk memenuhi permintaan tinggi daripada pelanggan. Prestasi kami telah menerima pelbagai pengiktirafan sama ada dari tempatan atau global. Kami sedang mencari mereka yang mencari untuk masa depan yang cerah dalam merealisasikan impian mereka dalam industri perbankan Islam.

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 Jun 2016
Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Bank Rakyat (30 Jun 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : 2016, Jawatan Kosong, Jawatan Kosong 2016, Jawatan Kosong Swasta, Jawatan Kosong Swasta 2016, Johor, Jun, Kerja Kosong, Kerja Kosong 2016, kerja kosong swasta, kerja kosong swasta 2016, Kuala Lumpur, Swasta
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Bank Rakyat (30 Jun 2016)"
Back To Top