Sunday, June 12, 2016

Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Kelang (PKA) (27 Jun 2016)

Jawatan Kerja Kosong Lembaga Pelabuhan Kelang (PKA) logo www.ohjob.info jun 2016
Kerja Kosong Lembaga Pelabuhan Kelang (PKA)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Lembaga Pelabuhan Kelang (PKA) seperti berikut:-

1. Pegawai Tadbir (Perundangan) N41


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN

MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN
Sila catitkan nama jawatan yang dipohon ditepi atas sampul surat permohonan. Permohonan daripada pegawai/kakitangan yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan atau  Badan-Badan Berkanun hendaklah mengemukakan permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing berserta dengan salinan Laporan Penilaian Prestasi  Tahunan terkini, Penyata Perkhidmatan dan Penyata Cuti yang kemaskini.

Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga.Pemohon yang tidak menerima apa-apa jawapan dalam tempoh 6 bulan dari tarikh tutup iklan adalah dianggap tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Jun 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Lembaga Pelabuhan Kelang (PKA) (27 Jun 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...