Sunday, June 26, 2016

Jawatan Kosong Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) (24 Julai 2016)

Jawatan Kerja Kosong Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) seperti berikut:-

1. IT TECHINICIAN
2. INTERNAL AUDIT AND RISK MANAGEMENT EXECUTIVE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

PERBADANAN USAHAWAN NASIONAL BERHAD (PUNB), anak syarikat milik penuh Yayasan Pelaburan Bumiputra (YPB) terlibat dalam pembangunan usahawan bumiputera dalam perniagaan strategik terutamanya dalam industri perdagangan runcit dan pengedaran. Ini adalah selaras dengan Dasar Pembangunan Negara (DPN) untuk membina yang dinamik, cekap dan progresif Commercial Bumiputera dan Perindustrian (MPPB) ke arah mencapai sebuah negara maju. Oleh kerana pelan pengembangan semasa kami, PUNB menjemput berkelayakan, dinamik dan berorientasikan hasil individu untuk jawatan berikut.

Tarikh Tutup Permohonan:- 24 Julai 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) (24 Julai 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...