Wednesday, June 15, 2016

Jawatan Kosong Universiti Selangor (UNISEL) (30 Jun 2016)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Selangor (UNISEL) logo www.ohjob.info jun 2016
Kerja Kosong Universiti Selangor (UNISEL)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Selangor (UNISEL) seperti berikut:-

1. PENOLONG PENGURUS (KOMUNIKASI KORPORAT) S41
2. PEREKA GRAFIK B27

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon

Universiti Selangor (UNISEL), yang sebelum ini dikenali sebagai Universiti Industri Selangor telah ditubuhkan pada 23 Ogos 1999. Kami kini beroperasi di dua kampus; luas 1000 ekar Kampus Induk di Bestari Jaya dan Kampus Bandar di Shah Alam. penubuhan kami adalah selaras dengan hasrat Kerajaan Negeri untuk menjadikan Selangor hub pendidikan serantau yang terkemuka. Selangor memainkan peranan yang aktif dalam penyampaian program pendidikan yang lebih tinggi untuk meningkatkan pembangunan kecemerlangan modal insan. Sebagai salah satu daripada institusi swasta terawal pengajian tinggi (IPTS) di Malaysia, UNISEL adalah unik kerana ia adalah universiti milik kerajaan negeri pertama di Malaysia.

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 Jun 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Selangor (UNISEL) (30 Jun 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...