Sunday, June 5, 2016

Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) (03 Julai 2016)

Jawatan Kerja Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) seperti berikut:-

1. ADMINISTRATIVE ASSISTANT


MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) telah ditubuhkan pada 18 Disember 1997 sebagai salah satu universiti swasta pertama di Malaysia. Universiti ini dinamakan sempena Perdana Menteri Malaysia kedua, Allahyarham YAB Tun Abdul Razak bin Dato 'Hussein, dan dilancarkan secara rasmi pada 21 Disember 1998 oleh anak sulung Tun Abdul Razak, YAB Dato' Seri Mohd Najib bin Tun Abdul Razak, Perdana Menteri semasa Menteri Malaysia dan kemudian Pelajaran. Pada 1 Mac 2007, Tun Abdul Razak Education Foundation (Yayasan PINTAR) yang diperolehi Universiti Tun Abdul Razak Sdn. Bhd. (Pemilik Universiti Tun Abdul Razak) dari KUB Malaysia Berhad.

Sejak penubuhannya, UNIRAZAK adalah antara beberapa institusi pengajian swasta pertama di Malaysia yang menerima pensijilan SIRIM ISO 9001: 2000. Selain itu, Universiti telah dianugerahkan status berprestij Multimedia Super Corridor (MSC), yang merupakan bukti komitmen Universiti untuk mengintegrasikan teknologi dan inovasi dalam pengajaran dan teknik pembelajaran. UNIRAZAK telah dengan cepat meletakkan dirinya sebagai pusat utama untuk pendidikan dalam usaha melahirkan graduan yang berdaya saing dan mampu itu.

Sehingga November 2015, UNIRAZAK telah melahirkan lebih 20,000 alumni yang belajar di peringkat ijazah dan ijazah lanjutan. Semua program akademik kami, yang telah dibangunkan melalui perundingan dengan rakan industri, awam dan profesional sektor swasta, telah diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPT) di samping memenuhi standard tinggi yang ditetapkan oleh Agensi Kelayakan Malaysia (MQA).

UNIRAZAK telah diiktiraf dengan pelbagai anugerah utama dari organisasi berasaskan anugerah yang membawa beberapa Malaysia. Dalam tempoh suku pertama tahun 2016, UNIRAZAK telah meragut Anugerah Pencapaian Eksport Cemerlang bagi sumbangannya kepada perkhidmatan perbankan dan kewangan Islam bagi tahun 2015. UNIRAZAK tambahan pula memperoleh penarafan empat bintang daripada Penilaian Penyelidikan Malaysia (MyRA) bagi tahun 2014 - 2015.

UNIRAZAK juga pemenang utama Usahawan Swasta University of the Year 2015. pujian 2012 Anugerah Brand Laureate: Jenama Terbaik dalam Pendidikan - Tertiary dan Jenama Terbaik dalam Pengurusan Jenama, dan pemenang 'College Kualiti dan Universiti' dari Standard Antarabangsa ke-2 Anugerah kualiti 2012. UNIRAZAK juga telah menerima anugerah gangsa pada Anugerah Jenama Putra kategori 2011 (Pendidikan dan Pembelajaran), Asia Best B-School award 2011 (dari CMO Asia) dan Anugerah SME Negara Sahabat 2011 (dari Anugerah Pengiktirafan SME 2011).

Dengan terus berusaha untuk perbezaan, Universiti adalah baik dalam perjalanan untuk menjadi sebuah institusi pendidikan yang penting di negara ini dan rantau ini. Dengan menyampaikan satu pengalaman pembelajaran yang bertaraf dunia, UNIRAZAK bercita-cita untuk menjadi sebuah institusi yang menghasilkan pemikir besar yang akan menjadi pemimpin yang berjaya hari esok.

Tarikh Tutup Permohonan:- 03 Julai 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK) (03 Julai 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...