OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Felda Global Ventures (FGV) (16 Ogos 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong Felda Global Ventures (FGV) logo www.ohjob.info ogos 2016
Kerja Kosong Felda Global Ventures (FGV)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Felda Global Ventures (FGV) seperti berikut:-

1. KERANI

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


2. KERANI SUMBER MANUSIA

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


3. KERANI KOMERSIAL

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


4. KERANI KEWANGAN

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online
Felda Global Ventures Holdings Berhad (FGV) menerajui transformasi perniagaan Kumpulan Felda ke dalam perbadanan multinasional bersepadu, memberi tumpuan kepada sektor pertanian perniagaan. FGV melabur dalam aktiviti pelbagai seperti perladangan pelbagai tanaman, minyak & lemak, oleokimia, logistik dan perkhidmatan di seluruh dunia. Dengan operasi di lebih 10 buah negara termasuk Amerika Syarikat, Kanada, China, Australia dan Timur Tengah, Felda Global bertujuan untuk melanjutkan capaiannya dengan membuat pelaburan, pemerolehan dan kerjasama strategik dalam rantaian nilai huluan dan hiliran.
Kami terutamanya terlibat dalam perniagaan perladangan, hiliran dan gula.

Diperbadankan di Malaysia sebagai sebuah syarikat sendirian berhad pada tahun 2007, Felda Global Ventures Holdings Sdn Bhd (FGV) pada mulanya beroperasi sebagai cabang komersial Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA). Pada 28 Jun 2012, syarikat itu telah disenaraikan di Pasaran Utama Bursa Malaysia Securities Berhad seperti Felda Global Ventures Holdings Berhad.
Hari ini, Felda Global Ventures Holdings Berhad merupakan antara 25 syarikat teratas di Bursa Malaysia dengan permodalan pasaran sebanyak RM16.6 bilion. Felda Global Ventures Holdings Berhad menggunakan berhampiran dengan 19,000 orang dalam kira-kira 44 anak-anak syarikat di lebih sepuluh buah negara.

Tarikh Tutup Permohonan:- 16 Ogos 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Felda Global Ventures (FGV) (16 Ogos 2016)"
Back To Top