Wednesday, July 13, 2016

Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) (22 Julai 2016)

Jawatan Kerja Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) seperti berikut:-

1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG GRED L41
2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N27

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia FRIM telah ditubuh pada tahun 1929 dan menjadi badan berkanun di bawah Akta Lembaga  Penyelidikan dan Pembangunan Perhutanan Malaysia pada 1 Oktober 1985. FRIM merupakan salah sebuah institusi yang terkemuka dunia dalam penyelidikan perhutanan tropika.

Justeru perkembangan penyelidikan hutan yang semakin mencabar masa kini, FRIM membuka peluang pekerjaan kepada Warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun dan ke atas untuk mengisi jawatan kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia FRIM di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar.

Tarikh Tutup Permohonan:- 22 Julai 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) (22 Julai 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...