Tuesday, July 26, 2016

Jawatan Kosong Sibu Water Board (30 Julai 2016)

Jawatan Kerja Kosong Sibu Water Board logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Sibu Water Board
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Sibu Water Board seperti berikut:-

1. Akauntan W41
2. Setiausaha Pejabat N27
3. Penolong Pegawai Tadbir N27
4. Penolong Pegawai Sains C27
5. Pembantu Tadbir (Kewangan) W17

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

SYARAT MEMOHON:
(a) Semua permohon  yang memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam skim perkhidmatan Sistem Saraan Malaysia termasuk mereka yang sedang berkhidmatan dalam Perkhidmatan Awam adalah dikehendaki mengemukakan permohonan mereka secara online melalui laman sesawang http://www.swb.gov.my

(b)Segala maklumat yang dikehendaki mestilah benar. Hanya pemohon yang LAYAK selepas tapisan sahaja   akan dipanggil untuk menghadiri temuduga dan dikehendaki untuk mengemukakan sijil/dokumen asal semasa temuduga. Applicants must ensure that all information submitted is true and complete, and click 'I agree' at the bottom of the form. No certificate is required of this stage.All qualified candidates will be required to provide original certificate for interview.

(c) Hanya pemohon yang BERJAYA semasa temuduga sahaja akan dimaklumkan melalui alamat surat elektronik (e-mail address) manakala pemohon yang GAGAL tidak akan dimaklumkan melalui alamat surat elektronik (e-mail address).

(d) Permohonan yang TIDAK LENGKAP atau LEWAT DITERIMA akan DITOLAK.

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 Julai 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Sibu Water Board (30 Julai 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...