Tuesday, July 26, 2016

Jawatan Kosong SIRIM QAS International (05 Ogos 2016)

Jawatan Kerja Kosong SIRIM QAS International logo www.ohjob.info ogos 2016
Kerja Kosong SIRIM QAS International
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di SIRIM QAS International seperti berikut:-

1. CERTIFICATION EXECUTIVE
2. SENIOR EXECUTIVE, INTERNATIONAL BUSINESS SECTION

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Calon yang berminat adalah dipelawa untuk memohon dalam talian atau mengemukakan resume lengkap, salinan sijil-sijil yang berkaitan yang lengkap dengan nombor telefon, dan dijangka gaji dan gambar berukuran pasport (tidak dikembalikan) ke alamat berikut tidak lewat daripada 5 Ogos 2016. Sila nyatakan nama jawatan yang yang dipohon pada sudut atas sebelah kiri sampul surat.

KETUA SUMBER MANUSIA DAN PENTADBIRAN
SIRIM QAS INTERNATIONAL SDN. BHD. (410.334-X)
BLOK 8, TINGKAT 2, SIRIM COMPLEX
1, MENTERI PERSIARAN DATO '
SEKSYEN 2, P.O BOX 7035,
40700 SHAH ALAM, SELANGOR.
Hanya calon-calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

SIRIM Kumpulan komited dalam memastikan kerahsiaan, perlindungan, keselamatan dan ketepatan maklumat peribadi yang disediakan kepada SIRIM GROUP mengikut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010. Ia adalah tanggungjawab anda untuk memastikan bahawa semua maklumat peribadi yang diserahkan dan disimpan adalah tepat, tidak mengelirukan, terkini dan lengkap dalam semua aspek. SIRIM Kumpulan dan / atau pekerjanya atau pegawai berkuasa atau ejen tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa maklumat peribadi yang diserahkan oleh anda yang tidak tepat, mengelirukan, tidak lengkap atau tidak dikemaskini.

Tarikh Tutup Permohonan:- 05 Ogos 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong SIRIM QAS International (05 Ogos 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...