OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) (31 Julai 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) seperti berikut:-

1. PEGAWAI KESELAMATAN GRED KP41 / KP44
2. SENIOR MARKETING EXECUTIVE

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
dan permohonan online

Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah ditubuhkan oleh Kerajaan Malaysia pada 16 Februari, 2002. UMP telah ditubuhkan sebagai sebuah universiti teknikal berdasarkan kecekapan yang pakar dalam bidang kejuruteraan dan teknologi.

UMP terletak di negeri pantai timur Pahang, negeri terbesar di Semenanjung Malaysia dengan kawasan yang luas hutan hujan dikurniakan dengan pelbagai biodiversiti dan sumber asli.
Kampus ini juga strategik di Pantai Timur Industrial Belt Semenanjung Malaysia yang menjadi tuan rumah sebilangan besar syarikat multinasional (MNC) dalam industri kimia, petrokimia, pembuatan, automotif dan bioteknologi.

UMP menawarkan pelbagai program pengajian tinggi berasaskan kemahiran dan pendidikan tertiari berdasarkan praktikal dalam bidang kejuruteraan dan teknologi untuk menghasilkan jurutera yang kompeten. kurikulum berorientasikan aplikasi mengintegrasikan teori dan amalan dalam konsep sebuah kilang pengajaran, menekankan experiental dan tindakan pembelajaran, berorientasikan tugas dan penyelesaian masalah.

Bagi penyelidikan, UMP memberi tumpuan kepada penyelidikan gunaan dan projek-projek perindustrian untuk memperkayakan proses pengajaran dan pembelajaran dan juga untuk menggalakkan pengkomersialan produk penyelidikan, sekali gus mendedahkan mereka kepada aktiviti penyelidikan dan pembangunan terkini dalam industri.

kampus universiti itu dilengkapi dengan teknologi terkini maklumat dan komunikasi (ICT) sistem, termasuk tanpa wayar sambungan internet jalur lebar untuk memudahkan aktiviti e-Pembelajaran dan e-Management berasaskan elektronik universiti itu.

UMP komited kepada pembangunan modal insan dan teknologi untuk memenuhi keperluan industri dan juga untuk menyumbang kepada pembangunan negara secara menyeluruh.

Tarikh Tutup Permohonan:- 31 Julai 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Universiti Malaysia Pahang (UMP) (31 Julai 2016)"
Back To Top