Sunday, July 24, 2016

Jawatan Kosong Yayasan Kebajikan Negara (YKN) (27 Julai 2016)

Jawatan Kerja Kosong Yayasan Kebajikan Negara (YKN) logo www.ohjob.info julai 2016
Kerja Kosong Yayasan Kebajikan Negara (YKN)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Kebajikan Negara (YKN) seperti berikut:-

1. Eksekutif Perakaunan/Projek/Dana (Gred 29)
2. Pembantu Penyelia Shif (Gred 11)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN

MUAT TURUN BORANG PERMOHONAN
Yayasan Kebajikan Negara (YKN) merupakan sebuah tabung kebajikan dibawah bidang kuasa Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Malaysia. Yayasan ini ditadbir oleh Lembaga Pemegang Amanah yang dikawal selia oleh Surat Ikatan Amanah bertarikh 18 Jun 1981. Yayasan ini diperbadankan pada 5 Disember 1981 berdasarkan kelulusan YAB Perdana Menteri Malaysia di bawah Akta Pemegang Amanah (Pemerbadanan) 1952.

Yayasan ini dilancarkan oleh DYMM Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agong VII pada 6 April 1982. Ketua Pegawai Eksekutifnya ialah YBhg Dato' Rafek Reshidullah yang menggantikan Datuk Sayed A. Rahman Syed Mohd mulai 01 Januari 2014

Bantuan yang disalurkan oleh Yayasan Kebajikan Negara adalah bantuan kesihatan (perubatan), kebajikan, pendidikan, badan sukarela, bencana alam dan lain-lain.

Tarikh Tutup Permohonan:- 27 Julai 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Yayasan Kebajikan Negara (YKN) (27 Julai 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...