Monday, August 29, 2016

Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) (10 September 2016)

Jawatan Kerja Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) logo www.ohjob.info september 2016
Kerja Kosong Bank Negara Malaysia (BNM)
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Negara Malaysia (BNM) seperti berikut:-

1. Facility Manager, Facility Management Service

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Bank Negara Malaysia (Bank Negara Malaysia), merupakan badan berkanun yang mula beroperasi pada 26 Januari 1959. Bank Negara Malaysia dikawal oleh Akta Bank Negara Malaysia 2009. Peranan Bank Negara Malaysia adalah untuk menggalakkan kestabilan monetari dan kewangan . Ini bertujuan untuk menyediakan persekitaran yang kondusif bagi pertumbuhan mampan ekonomi Malaysia.

pendirian dasar monetari Bank Negara Malaysia adalah untuk mengekalkan kestabilan harga manakala baki menyokong pertumbuhan. Bank Negara Malaysia juga bertanggungjawab untuk kestabilan sistem kewangan. Ini dicapai dengan membangunkan bunyi, berdaya tahan, progresif dan pelbagai sektor kewangan yang berfungsi untuk menyokong sektor ekonomi sebenar. Ia juga memainkan fungsi penting dalam melaksanakan inisiatif untuk mendalami dan mengukuhkan pasaran kewangan, termasuk pasaran pertukaran asing.

Bank Negara Malaysia telah memainkan peranan pembangunan yang penting dalam membangunkan infrastruktur sistem kewangan dalam memajukan agenda rangkuman kewangan. Ini adalah untuk memastikan semua sektor ekonomi dan lapisan masyarakat mempunyai akses kepada perkhidmatan kewangan. Di samping itu, Bank Negara Malaysia juga menyelia infrastruktur sistem pembayaran negara yang menekankan kecekapan dan keselamatan sistem kewangan.

Sebagai jurubank dan penasihat kepada Kerajaan, Bank Negara Malaysia menyediakan khidmat nasihat mengenai dasar-dasar makroekonomi dan pengurusan hutang awam. Bank Negara Malaysia juga pihak berkuasa tunggal dalam mengeluarkan mata wang negara dan dalam menguruskan rizab antarabangsa negara.

Tarikh Tutup Permohonan:- 10 September 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Bank Negara Malaysia (BNM) (10 September 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...