OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Honda Malaysia (15 September 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)


loading...

Jawatan Kerja Kosong Honda Malaysia logo www.ohjob.info september 2016
Kerja Kosong Honda Malaysia
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Honda Malaysia seperti berikut:-

1. Executive DMS (Dealer Management System) Support
2. Executive - Market Planning [Sales Planning]
3. Executive Retail Planning [Sales Planning]
4. Senior Executive - Accounting
5. Executive Internal Auditor

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Pada 15 November 2000, perkongsian antara Honda Motor Co. Ltd. Jepun, DRB-HICOM Berhad dan Oriental Holdings Berhad mengakibatkan kelahiran Honda Malaysia Sdn Bhd, sebuah syarikat yang komited untuk menawarkan yang "Kepuasan Pelanggan Tertinggi di Malaysia".

Sejak itu, Honda Malaysia telah menjadi pemain pepejal dan agresif dalam pasaran automotif Malaysia. Setiap tahun, ia berkembang dengan cepat bahawa ia mendirikan kilang di Pegoh, Melaka. Dengan kilang baru ini, bukan sahaja Honda Malaysia yakin dapat mencapai jualan yang tinggi setiap tahun, ia telah mengukuhkan lagi reputasi Honda di Malaysia.

Tarikh Tutup Permohonan:- 15 September 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Honda Malaysia (15 September 2016)"
Back To Top