Wednesday, September 28, 2016

Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) (05 Oktober 2016)

Jawatan Kerja Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) logo www.ohjob.info oktober 2016
Kerja Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) Oktober 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) Oktober 2016 seperti berikut:-

1. PENOLONG TEKNOLOGI MAKLUMAT F41
2. PEGAWAI EHWAL EKONOMI E41
3. PEMBANTU TADBIR KEWANGAN W19
4. PERANGKAWAN E41
5. PUSTAKAWAN S41
6. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19
7. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI E29

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Sila Search di JobsMalaysia : matrade (cari majikan)

Pada tahun 1993, YAB Perdana Menteri, Dato Seri Dr Mahathir bin Mohamad telah melancarkan penubuhan Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia atau MATRADE di Kuala Lumpur. Turut hadir di majlis pelancaran tersebut ialah Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Dato Seri Rafidah Aziz dan Ketua Esekutif Kumpulan Sime Darby, Tan Sri Tunku Ahmad Yahya. MATRADE ditubuhkan melalui satu akta dan berkuatkuasa pada 1 March 1993 dan di pengerusikan oleh Tan Sri Tunku Ahmad Yahya. MATRADE merupakan perbadanan di bawah Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri merupakan penghubung di antara syarikat-syarikat Malaysia dengan pasaran antarabangsa. Sebagai agensi penggalakan perdagangan kebangsaan, MATRADE yang di sokong oleh rangkaian pejabat di 31 bandaraya utama di dunia menawarkan pelbagai kemudahan dan perkhidmatan untuk membantu syarikat Malaysia memperoleh peluang-peluang eksport.

Tarikh Tutup Permohonan:- 05 Oktober 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE) (05 Oktober 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...