Wednesday, September 14, 2016

Jawatan Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd (09 Oktober 2016)

Jawatan Kerja Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd logo www.ohjob.info oktober 2016
Kerja Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di PUSPAKOM Sdn Bhd seperti berikut:-

1. Assistant Manager, Engineering & Projects Management
2. Payroll Officer
3. Clerk

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

Ditubuhkan pada tahun 1994, PUSPAKOM merupakan anak syarikat milik penuh DRB-HICOM Bhd, sebuah konglomerat yang disenaraikan di Bursa Saham Kuala Lumpur. Kami adalah satu-satunya syarikat pemeriksaan kenderaan yang dilantik oleh kerajaan Malaysia untuk menjalankan pemeriksaan mandatori bagi kenderaan perdagangan dan awam, serta kenderaan persendirian untuk pembiayaan sewa beli, pindah milik dan tujuan insurans.

PUSPAKOM telah mencapai pertumbuhan yang mampan dan kepelbagaian. Kami telah membangunkan satu rangkaian di seluruh negara yang luas yang memastikan pusat pemeriksaan kami tidak terlalu jauh dari anda.

Hari ini, PUSPAKOM mempunyai 55 pusat pemeriksaan perkhidmatan kepada laman 28 pemeriksaan tambahan di seluruh negara, melakukan lebih daripada 3 juta pemeriksaan setiap tahun. PUSPAKOM diberikan konsesi 15 tahun kedua oleh kerajaan pada tahun 2009, dan kami bersedia di atas jalan pengembangan dan penambahbaikan yang akan memenuhi keperluan semakin meningkat dengan pesat penduduk permotoran negara terus. Kami bangga dalam memeriksa kenderaan piawaian antarabangsa dan memberi sokongan kepada industri pengangkutan di Malaysia.

Tarikh Tutup Permohonan:- 09 Oktober 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong PUSPAKOM Sdn Bhd (09 Oktober 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...