Wednesday, September 28, 2016

Jawatan Kosong Sime Darby Motors (26 Oktober 2016)

Jawatan Kerja Kosong Sime Darby Motors logo www.ohjob.info oktober 2016
Kerja Kosong Sime Darby Motors Oktober 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Sime Darby Motors Oktober 2016 seperti berikut:-

1. Senior Executive - Finance
2. Consumables Clerk (Tools Room)
3. Sales Advisor
4. Diagnostic Specialist
5. Officer, Administration - Sales

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Sime Darby Motors is one of the major automotive players in the Asia-Pacific region with presence in Malaysia, Australia, China, Hong Kong, Macau, New Zealand, Singapore, Thailand, Vietnam and Taiwan. We are actively involved in the various parts of the value chain such as importation, assembly, distribution and retail.

The Motors Division has relationships with many vehicle manufacturers around the world. Together with our partners, we strive to address the current challenges faced by the automotive industry and endeavor to support and promote sustainability in the industry.

Sime Darby Motors adalah salah satu pemain automotif utama di rantau Asia Pasifik dengan kehadiran di Malaysia, Australia, China, Hong Kong, Macau, New Zealand, Singapura, Thailand, Vietnam dan Taiwan. Kami terlibat secara aktif dalam pelbagai bahagian rantaian nilai seperti pengimportan, pemasangan, pengedaran dan runcit.

Bahagian Motors mempunyai hubungan dengan banyak pengeluar kenderaan di seluruh dunia. Bersama-sama dengan rakan-rakan kami, kami berusaha untuk menangani cabaran-cabaran semasa yang dihadapi oleh industri automotif dan berusaha untuk menyokong dan menggalakkan kemampanan dalam industri.

Tarikh Tutup Permohonan:- 26 Oktober 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Sime Darby Motors (26 Oktober 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...