Sunday, September 18, 2016

Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Hotel & Residence (02 Oktober 2016)

Jawatan Kerja Kosong TH Hotel & Residence logo www.ohjob.info oktober 2016
Kerja Kosong TH Hotel & Residence
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di TH Hotel & Residence seperti berikut:-

1. Sales Manager
2. General Manager Of Human Resource
3. Chief Operating Officer
4. Human Resource Manager

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

TH Hotel & Residence Sdn. Bhd. (THHR), anak syarikat milik penuh Tabung Haji Malaysia, telah dikenal pasti sebagai syarikat untuk menerajui penglibatan perniagaan Tabung Haji dalam sektor hospitaliti dan perkhidmatan di peringkat nasional dan antarabangsa. THHR komposisi pengurusan terdiri daripada golongan profesional yang mempunyai terkumpul lebih 50 tahun Hospitality & amp; Pengalaman industri perkhidmatan dan kepakaran.

Di dalam negara THHR akan dalam jumlah menguruskan lapan (8) TH Hotel. Pada masa ini THHR menguruskan TH Hotel Kota Kinabalu, TH Hotel Kelana Jaya, TH Hotel Penang, TH Hotel & amp; Convention Centre Terengganu dan TH Hotel & amp; Convention Centre Alor Setar. Dalam perancangan adalah TH Movenpick Hotel & Convention Centre, Sepang dijangka dibuka pada tahun 2016.

rancangan pengembangan selanjutnya sudah diletakkan untuk penubuhan TH Hotel Kuching dan TH Hotel Johor Bharu, yang dijangka beroperasi menjelang tahun 2016. Terdapat rancangan untuk THHR melebarkan sayapnya lebih jauh iaitu di peringkat antarabangsa, dan setakat ini beberapa bandar-bandar di Timur Tengah dan Eropah telah dikenal pasti. THHR bercita-cita untuk menjadi Global Pematuhan Syariah Hotel yang paling diurus secara profesional dan juga terkenal di dunia.

Tarikh Tutup Permohonan:- 02 Oktober 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Tabung Haji (TH) Hotel & Residence (02 Oktober 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...