Monday, September 5, 2016

Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation (11 September 2016)

Jawatan Kerja Kosong TNB Engineering Corporation logo www.ohjob.info september 2016
Kerja Kosong TNB Engineering Corporation
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di TNB Engineering Corporation seperti berikut:-

1. Electrical Engineer - Design

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

TNB, dengan 5 dekad pengalaman dalam industri bekalan elektrik, sedang mencari individu yang pemain pasukan yang komited dengan dahaga untuk cabaran dan berani untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang progresif, dinamik dan bersemangat. Jika anda bercita-cita untuk menjadi sebahagian daripada organisasi dipandang tinggi, di mana prospek adalah terbatas, TNB menawarkan peluang-peluang dalam persekitaran yang sangat memuaskan. TNB menggaji lebih 25,000 orang dan menerima banyak penghargaan kerana menjadi kumpulan teratas. persekitaran kakitangan mesra Its termasuk kemudahan sukan, dispensari, tadika dan kafetaria. Terdapat pemurah bonus tahunan, kenaikan gaji dan promosi untuk prestasi terbaik. Kesihatan dan faedah perubatan adalah besar.

Peluang kerjaya
Dalam budaya korporat TNB, idea-idea baru adalah dialu-alukan. Terdapat banyak peluang untuk terlibat, dari penjanaan kuasa dan penghantaran kepada pengagihan TNB kepada pengguna. Terdapat banyak peluang untuk pertumbuhan kerjaya. TNB menawarkan pelbagai besar kerjaya untuk meneroka. Sertai sekarang dan menjadi sebahagian daripada perjalanan ke arah mencapai 20 Tahun Pelan Strategik TNB

Tarikh Tutup Permohonan:- 11 September 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong TNB Engineering Corporation (11 September 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...