Monday, October 24, 2016

Jawatan Kosong Indah Water Konsortium (IWK) (18 November 2016)

Jawatan Kerja Kosong Indah Water Konsortium (IWK) logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong Indah Water Konsortium (IWK) November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Indah Water Konsortium (IWK) November 2016 seperti berikut:-

1. ADMIN ASSISTANT - RISK MANAGEMENT
2. QUALITY AND INFORMATION MANAGEMENT MANAGER
3. HEALTH & SAFETY OFFICER (KUANTAN)
4. EXECUTIVE - FINANCE
5. SENIOR MANAGER - ERP
6. MANAGER BUSINESS DEVELOPMENT

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


Setiap hari setiap ahli organisasi kami menyumbang ke arah matlamat yang sama - untuk membantu mewujudkan Malaysia yang lebih selamat dan lebih bersih. Anda juga boleh membuat contibution positif kepada negara kita kesejahteraan dengan menyertai kami. Indah Water, syarikat pembetungan nasional anda, adalah bertanggungjawab untuk pembangunan dan pengurusan sistem pembetungan yang moden dan efisien. Sebagai sebahagian daripada perkhidmatan kami, kami kini beroperasi dan mengekalkan lebih daripada 5,500 loji rawatan kumbahan dan lebih 7,800 km paip pembetung. Tetapi ada lagi yang perlu dilakukan, seperti membina infrastruktur pembetungan baru untuk memenuhi pertumbuhan pesat negara. Kami mempunyai tugas yang sangat besar di hadapan kita. Dan kita perlu individu yang bermotivasi tinggi dan komited untuk menyertai pasukan kami untuk mencapai ini. Jika anda patut rang undang-undang dan ingin meninggalkan tanda anda pada negara, menyertai kami!

Tarikh Tutup Permohonan:- 18 November 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Indah Water Konsortium (IWK) (18 November 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...