Sunday, October 23, 2016

Jawatan Kosong KL Airport Services (KLAS) (20 November 2016)

Jawatan Kerja Kosong KL Airport Services (KLAS) logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong KL Airport Services (KLAS) November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di KL Airport Services (KLAS) November 2016 seperti berikut:-

1. HUMAN RESOURCE EXECUTIVE (TALENT MANAGEMENT)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


KL Airport Services Sdn. Bhd. (KLAS), anak syarikat milik penuh DRB-HICOM Berhad adalah penyelenggaraan bertaraf dunia penerbangan penyedia perkhidmatan tanah menawarkan pengendalian darat, katering dalam penerbangan dan pesawat udara dan perkhidmatan kejuruteraan kepada syarikat penerbangan komersial antarabangsa masuk dan keluar di Malaysia.

Kami sedang mencari individu yang bertenaga, motivasi diri, kreatif penyelesai masalah dengan personaliti keluar, yang menyasarkan untuk berkembang dalam industri penerbangan untuk menyertai pasukan pengurusan kami.

Tarikh Tutup Permohonan:- 20 November 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong KL Airport Services (KLAS) (20 November 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...