OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong KL Airport Services (KLAS) (20 November 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong KL Airport Services (KLAS) logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong KL Airport Services (KLAS) November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di KL Airport Services (KLAS) November 2016 seperti berikut:-

1. HUMAN RESOURCE EXECUTIVE (TALENT MANAGEMENT)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


KL Airport Services Sdn. Bhd. (KLAS), anak syarikat milik penuh DRB-HICOM Berhad adalah penyelenggaraan bertaraf dunia penerbangan penyedia perkhidmatan tanah menawarkan pengendalian darat, katering dalam penerbangan dan pesawat udara dan perkhidmatan kejuruteraan kepada syarikat penerbangan komersial antarabangsa masuk dan keluar di Malaysia.

Kami sedang mencari individu yang bertenaga, motivasi diri, kreatif penyelesai masalah dengan personaliti keluar, yang menyasarkan untuk berkembang dalam industri penerbangan untuk menyertai pasukan pengurusan kami.

Tarikh Tutup Permohonan:- 20 November 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong KL Airport Services (KLAS) (20 November 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top