OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB Research) (09 November 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB Research) logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB Research) November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Tenaga Nasional Berhad (TNB Research) November 2016 seperti berikut:-

1. RESEARCHER

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online

TNB Research, yang lebih dikenali sebagai TNBR, merupakan pembekal penyelesaian dalam rumah untuk Tenaga Nasional Berhad sejak 1993. Terletak di Bangi, Selangor, R & D Centre menyediakan berpusat, pusat sehenti untuk penyelesaian teknikal dan inovasi.

Aliran penyelesaian yang dibangunkan di bawah pelbagai projek Penyelidikan Gunaan telah diperkenalkan kepada syarikat induk kami. Penyelesaian-penyelesaian ini telah menyumbang ke arah meningkatkan prestasi operasi keseluruhan syarikat itu dalam bidang-bidang seperti loji kuasa kadar yang tidak dirancang gangguan (UOR), minit sistem penghantaran, SAIDI pengedaran dan beberapa yang lain.

Sambil terus usaha inisiatif peningkatan operasi di TNB, TNBR kini sedang melaksanakan pelbagai projek Penyelidikan Lanjutan kedudukan TNB menjadi pengguna awal teknologi menjanjikan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 09 November 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Jawatan Kosong Tenaga Nasional Berhad (TNB Research) (09 November 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top