Monday, October 3, 2016

Jawatan Kosong TNB Research Sdn Bhd (14 Oktober 2016)

Jawatan Kerja Kosong TNB Research Sdn Bhd logo www.ohjob.info oktober 2016
Kerja Kosong TNB Research Sdn Bhd Oktober 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di TNB Research Sdn Bhd Oktober 2016 seperti berikut:-

1. RESEARCHER

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohon


TNB Research, yang lebih dikenali sebagai TNBR, merupakan pembekal penyelesaian dalam rumah untuk Tenaga Nasional Berhad sejak 1993. Terletak di Bangi, Selangor, R & D Centre menyediakan berpusat, pusat sehenti untuk penyelesaian teknikal dan inovasi.

Aliran penyelesaian yang dibangunkan di bawah pelbagai projek Penyelidikan Gunaan telah diperkenalkan kepada syarikat induk kami. Penyelesaian-penyelesaian ini telah menyumbang ke arah meningkatkan prestasi operasi keseluruhan syarikat itu dalam bidang-bidang seperti loji kuasa kadar yang tidak dirancang gangguan (UOR), minit sistem penghantaran, SAIDI pengedaran dan beberapa yang lain.

Sambil terus usaha inisiatif peningkatan operasi di TNB, TNBR kini sedang melaksanakan pelbagai projek Penyelidikan Lanjutan kedudukan TNB menjadi pengguna awal teknologi menjanjikan.

Tarikh Tutup Permohonan:- 14 Oktober 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong TNB Research Sdn Bhd (14 Oktober 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...