Tuesday, November 15, 2016

Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) (30 November 2016)

Jawatan Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Simpanan Nasional (BSN) November 2016 seperti berikut:-

1. Business Relationship Officer

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan permohonan online


akar kita tarikh kembali ke abad ke-19 apabila perkhidmatan Bank Simpanan pertama dibuka di Perak dan Selangor. Bank-bank ini tidak lama lagi menjadi sebahagian daripada rangkaian Pejabat Pos Simpanan Bank negara yang berkembang untuk berkhidmat kepada lebih 2.5 juta pendeposit menjelang tahun 1974, dengan aset terkumpul bernilai lebih RM537 juta.

Apabila BSN telah ditubuhkan secara rasminya pada 1 Disember 1974, Akta Bank Simpanan Nasional, 1974, telah membolehkan pemindahan kuasa pengurusan dari Jabatan Perkhidmatan Pos kepada Lembaga bank Pengarah. Dengan itu, BSN telah dilancarkan secara rasmi pada 5 Disember oleh YAB Tun Haji Abdul Razak Bin Hussein, Perdana Menteri Malaysia Kedua:

"Bank Simpanan Nasional adalah satu cara baru dalam usaha kita untuk memupuk berjimat cermat supaya rakyat akan digalakkan untuk menyimpan wang mereka. Ia akan mengekalkan standard yang tinggi daripada Bank Simpanan Pejabat Pos dan pada masa yang sama membawa beberapa perubahan sesuai dengan masa kini.

Saya berharap dengan pelancaran Bank Simpanan Nasional hari ini, ia akan berkembang sebagai sebuah institusi penjimatan utama dan akan memperluaskan kempen simpanan kerajaan langkah anti-inflasi dan mempercepatkan kadar pembangunan negara.

Oleh itu Bank Simpanan Nasional mempunyai peranan yang penting dalam kehidupan orang dan Pembangunan Negara. "

Tarikh Tutup Permohonan:- 30 November 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Bank Simpanan Nasional (BSN) (30 November 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...