OhJobs, Jawatan Kosong 2017, Kerja Kosong 2017, Jawatan Kosong Kerajaan 2017, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2017, Iklan Jawatan Kosong 2017, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2017, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Temuduga Terbuka Cabin Crew AirAsia Berhad (26 November 2016)

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...

Jawatan Kerja Kosong AirAsia Berhad logo www.ohjob.info november 2016
Kerja Kosong AirAsia Berhad November 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di AirAsia Berhad November 2016 seperti berikut:-

1. CABIN CREW

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN
Dan cara memohonSebagai Best Syarikat Penerbangan Tambang Rendah di Dunia, ia tidak menghairankan kami sedang berkembang pesat setiap hari, dari Jepun ke India, dari tentera di-tanah untuk krew dalam penerbangan. Dan kita mungkin perlu beberapa tangan tambahan - dan lain-lain bahagian badan berguna untuk menjadi sebahagian daripada Allstars AirAsia di dunia yang menarik dan pantas penerbangan.

AirAsia tidak melantik mana-mana ejen pihak ketiga untuk merekrut bagi pihak kami. pengambilan rasmi hanya boleh dilakukan melalui airasia.com, platform media sosial rasmi dan / atau alamat e-mel (user@airasia.com).

Tarikh Tutup Permohonan:- 26 November 2016
loading...


Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Temuduga Terbuka Cabin Crew AirAsia Berhad (26 November 2016)"
Loading Jobs, please wait...
Back To Top