Monday, December 5, 2016

Jawatan Kosong Kementerian Tenaga Teknologi Hijau dan Air (KeTTHA) (23 Disember 2016)

Jawatan Kerja Kosong Kementerian Tenaga Teknologi Hijau dan Air (KeTTHA) logo www.ohjob.info disember 2016
Kerja Kosong Kementerian Tenaga Teknologi Hijau dan Air (KeTTHA) Disember 2016
Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Kementerian Tenaga Teknologi Hijau dan Air (KeTTHA) Disember 2016 seperti berikut:-

1. KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF (CEO)

MUAT TURUN SYARAT KELAYAKAN

PERMOHONAN ONLINE

Malaysian Green Technology Corporation (GreenTech Malaysia) mempelawa individu-individu yang berkelayakan, berpengalaman dan berwawasan untuk menyertai syarikat kami sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO). Syarikat ini bertindak sebagai penggerak utama pembangunan dan promosi teknologi hijau di bawah Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air (KeTTHA) dan juga pemudah cara pertumbuhan industri teknologi hijau untuk pembangunan ekonomi negara.
Kami mencari individu yang mempunyai pemikiran strategik, berkemahiran dalam perancangan korporat dan rundingan serta memiliki interpersonal yang baik. Calon juga mestilah memiliki rekod cemerlang yang menunjukkan keupayaan calon dalam membawa keberhasilan dalam situasi kompleks serta mampu membina kerjasama dengan pakar-pakar industri.

Pakej saraan yang kompetitif sekitar RM20,000 hingga RM25,000 akan ditawarkan berdasarkan kontrak. Individu yang berminat dikehendaki menghantar permohonan melalui portal www.jobsmalaysia.gov.my atau menghantar CV kepada muhammad.tawil@kettha.gov.my. Semua maklumat permohonan adalah sulit. Hanya calon yang disenarai pendek akan dihubungi.

Tarikh Tutup Permohonan:- 23 Disember 2016

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

loading...


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Jawatan Kosong Kementerian Tenaga Teknologi Hijau dan Air (KeTTHA) (23 Disember 2016) Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila LIKE Facebook Page Kami Dan Kongsikan Kepada Semua.
loading...


Rahsia Temuduga
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:

0 comments

Loading...

loading...